» Opinie o sklepie

Producenci

Nasi partnerzy

  • Baner box
  • Wysyłka

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 21-01-2017
Bardzo sprawna i szybka dostawa. Rewelacyjny kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 21-01-2017
Wszystko OK :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 21-01-2017
Wszystko OK :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 21-01-2017
Zakupy tutaj to prawdziwa przyjemność, szybka realizacja i przede wszystkim zgodność towarów z opisem. Gorąco polecem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jaroslaw
  • Data napisania recenzji: 20-01-2017
Jestem bardzo zadowolony i z produktu i z obsługi klienta czas dostawy na 100% grubo polecam wasz sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zbigniew
  • Data napisania recenzji: 20-01-2017
jestem bardzo zadowolony,przesylke dostalem wrecz blyskawicznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 19-01-2017
Super sklep. Wszystko sprawnie załatwione. Przesyłka błyskawiczna. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mikołaj
  • Data napisania recenzji: 19-01-2017
Bardzo polecam ten sklep. Natychmiastowa wysyłka i super jakość :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Z ogromną przyjemnością zaglądam do Was i robię zakupy. Polecam gorąco wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 17-01-2017
Pełen profesjonalizm. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 17-01-2017
Polecam sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-01-2017
Wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 16-01-2017
Jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku. Polecam szczerze zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 15-01-2017
Produkt jak w opisie. Super SUPER szybka obsługa. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 15-01-2017
Bardzo szybka wysylka i profesionalne podejscie. Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 15-01-2017
Niesamowicie szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 15-01-2017
Sklep oceniam na 10/10. Błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 13-01-2017
Polecam ten sklep. Napewno jeszcze coś w nim kupię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 13-01-2017
Szybka i tania przesylka kurierem,produkt wysokiej jakości i w dobrej cenie - taniej niż na Alle :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 12-01-2017
Wszystko szybko załatwione, pomimo tego że zamawiałem w dość gorącym okresie (zaraz po nowym roku kiedy wszyscy mają inwentaryzację i bałagan po świętach). Produkty (noże Mora) w 100% zgodne z opisem, ostre jak ja pierdolę. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 11-01-2017
Konkretnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 11-01-2017
Zdecydowanie TAK, pełen profesjonalizm, tak powinny wyglądać zakupy w sklepie interntowym. Wzór godny naśladowania. Polecam w 100 %.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 10-01-2017
Wszystko super. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka przesyłka - serdecznie polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 10-01-2017
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Przystępne ceny, bardzo dobra jakość, szybka dostawa, produkty są zgodne z opisem i przyszły starannie zapakowane. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Polecane produkty

  • AHTI
  • Bahco
  • Baribal Poland
  • Bayonet
  • BCB
  • Care Plus
  • Cold Steel
  • Condor Outdoor
  • DD Hammocks
  • Defcon 5
  • EnZo
  • ESBIT
  • Fenix
  • Forestia
  • GSI Outdoor
  • Helikon Tex
  • Hultafors
  • Hydrapak
  • ITW Nexus
  • Javel
  • Joker
  • KA-BAR
  • Kelly Kettle
  • Klean Kanteen
  • Kupilka Finland
  • Lansky
  • Laplander.pl
  • Lappituote
  • Lauri
  • Leatherman
  • Lesovik Outdoor Hammocks
  • LifeStraw
  • Light My Fire
  • Lumica Light
  • Mechanix Wear
  • Morakniv
  • MSM Mil-Spec Monkey
  • Mugga
  • Nalgene
  • Nite Ize
  • Olight
  • Only One® Corporation
  • Ontario Knife Company
  • Opinel
  • Optimus of Sweden
  • Princeton Tec
  • Rite in The Rain
  • Sanrenmu
  • Sawyer
  • Schrade
  • Silky
  • Silva
  • Snow Peak
  • Snugpak
  • Survivaltech
  • Thermos
  • Travellunch
  • Trek’n Eat
  • True Utylity
  • Victorinox
  • Wildo
  • Wisport
  • Zebra Thailand
  • ZIP
  • Zippo
Newsletter

BĄDŹ NA BIEŻĄCO I ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA