» Opinie o sklepie

Producenci

  • regulamin sklepu internetowego
    Opinie o Laplander.pl na Opineo.pl

Nasi partnerzy

  • Baner box
  • Wysyłka
  • Opineo

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 29-04-2017
Szybka i bezproblemowa obsługa, asortyment dobrze dobrany, prawidłowe opisy. Sklep trochę upierdliwy w prośbach o wystawienie opinii (między innymi tej właśnie). Ogólnie bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezar
  • Data napisania recenzji: 28-04-2017
Jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem, dostawa expresowa. Polecam wszystkim sklep Laplander.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 28-04-2017
W porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarek
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Rewelacyjna obsługa, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 26-04-2017
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RAFAŁ
  • Data napisania recenzji: 26-04-2017
Polecam zakupy w sklepie laplander
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Dumałem i dumałem i nie znalazłem nic, do czego możnaby się przyczepić. Laplander.pl to najwyższa jakość i ekspresowa wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
W pełni profesjonalna obsługa, dostawa bez zbędnych opóźnień. Bardzo ładnie spakowany i zabezpieczony towar (jednorazowy zakup kilku pozycji)... LAPLANDER.PL - Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Z pewnością wrócę na zakupy do tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Sklep godny polecenia zarówno z racji najwyższej jakości towarów jak i profesjonalnej obsługi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Peter K
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Zakupy w laplander oceniam 5/5. Tak powinny wyglądać zakupy internetowe. Przejrzysta strona, wpłata na konto szybko odnotowana, szybka wysyłka, towar solidnie zapakowany. Co do towaru - piła Silky składana - jest zarąbista, miał być bushcraft jest prawie EDC :) pzdr
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Polecam sklep.Dostawa szybka , nie trzeba się upominać o towar a jakość super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ARTUR
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Po prostu rewelacja !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Siekiera Hultaforsa - doskonała. Termin realizacji - od ręki. Przesyłka zapakowana bardzo solidnie. Z żalem stwierdzam, że nie ma się do czego przyczepić. Polecam tę firmę z czystym sumienie. Andrzej Kadlec Świdwin.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Jak zwykle bez zastrzeżeń. Jak zwykle mega szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: lutek
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
napisałbym więcej ale Las wzywa, pozdr
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Szybka przesyłka, towar pierwsza klasa, polecam Laplandera.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Szybko sprawnie i fachowo co więcej dodać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Szybko i sprawnie. Śmiało polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Ponownie szybka realizacja zamówienia. Bez zastrzeżeń. Bezproblemowa wymiana towaru na inny. Inne sklepy internetowe powinny brać stąd dobry przykład.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grzegorz
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
super kontakt ,szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Jakość zapakowania
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
Solidna firma. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Polecane produkty

  • AHTI
  • Bahco
  • Baribal Poland
  • Bayonet
  • BCB
  • Care Plus
  • Cold Steel
  • Condor Outdoor
  • CustomBlades
  • DD Hammocks
  • Defcon 5
  • EnZo
  • ESBIT
  • Fenix
  • Forestia
  • Gransfors Bruks
  • GSI Outdoor
  • Helikon Tex
  • Hultafors
  • Hydrapak
  • ITW Nexus
  • Javel
  • Joker
  • KA-BAR
  • Katadyn
  • Kelly Kettle
  • Klean Kanteen
  • Kupilka Finland
  • Lansky
  • Laplander.pl
  • Lappituote
  • Lauri
  • Leatherman
  • Lesovik
  • LifeStraw
  • Light My Fire
  • Lumica Light
  • Mechanix Wear
  • Morakniv
  • MSM Mil-Spec Monkey
  • Mugga
  • Muurikka
  • Nalgene
  • Nite Ize
  • Olight
  • Only One® Corporation
  • Ontario Knife Company
  • Opinel
  • Optimus of Sweden
  • Princeton Tec
  • Rite in The Rain
  • Sanrenmu
  • Sawyer
  • Schrade
  • Silky
  • Silva
  • Snow Peak
  • Snugpak
  • Survivaltech
  • Thermos
  • Travellunch
  • Trek’n Eat
  • True Utility
  • Victorinox
  • Wild Willy
  • Wildo
  • Wisport
  • Zebra Thailand
  • ZIP
  • Zippo
Newsletter

BĄDŹ NA BIEŻĄCO I ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA