Trek'n Eat - Grzyby Leśne - ragout z makaronem - 160g
TREK’N EAT należący do grupy Katadyn jest liderem na europejskim rynku żywności liofilizowanej. Zaopatruje w żywność m.in. większość formacji wojskowych w Europie. Żywność liofilizowana jest bardzo popularna wśród podróżników, turystów, wspinaczy, wszędzie tam gdzie potrzebne jest zbilansowane, wartościowe i wygodne w transporcie i przygotowaniu pożywienie.
Grzyby Leśne - ragout sojowe z makaronem 160g
Nie ma potrzeby zbierania i czyszczenia własnych grzybów aby zrobić pyszny leśny posiłek. Danie Wild Mushroom & Soya Ragout with Pasta jest proste do przygotowania i gotowe w mgnieniu oka bez potrzeby wielkich poszukiwań. Tradycyjny smak grzybów jest nadal w pełni i głęboko rozwinięty, a połączenie soi i makaronów stanowi podstawę dobrego odżywiania. Ani podniebienie, ani żołądek nie będą grymasić, a będziesz cieszyć się ciepłym, satysfakcjonującym i pysznym posiłkiem.
Specyfikacja:
Skład: Makaron (50%) (grysik pszenny, białko, sól), białko sojowe (ok. 16%), tłuszcz roślinny, mąka pszenna razowa, laktoza, jodowana sól kuchenna, śmietana w proszku, por, skrobia modyfikowana, paseczki marchwi, grzyby [(1,6%), pieczarki, maślaki w granulacie], kazeina, pomidory, zagęstnik guma guar, ekstrakt drożdżowy, środek aromatyzujący, przyprawy, barwnik E150D, substancja wzmacniająca smak, guanylan i inozynian disodowy, sos sojowy w proszku, kwas cytrynowy, karmel.
- waga: 160 g
- gotowy posiłek: 850 g
- kalorie: 387 kcal/100 g
- węglowodany: 49,5 g/100 g
- zawartość : 200 g
- tłuszcz: 11,3 g/100 g
Sposób przygotowania:
Wlać wrzącą wodę bezpośrednio do woreczka nie przekraczając zaznaczonej w niej linii, zawartość dokładnie wymieszać, woreczek zamknąć i pozostawić do naciągnięcia przez 8 minut.